Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 17 Спасский А. А., Спасский И. А.

АННОТАЦИЯ: В последнее время к производителям холодильного оборудования предъявляются все более высокие требования, основными из которых являются: • повышение энергоэффективности холодильного оборудования; • снижение материалоемкости холодильных установок; • использование «чистых» и безопасных материалов и холодильных агентов. Наиболее эффективные шаги в этой сфере — разработка и освоение выпуска уникальных в своем роде двухступенчатых низкотемпературных винтовых компрессоров.

High performance technologies for cold treatment of meat products

Authors: Spassky A.A., Spassky I.A.

Abstract. Recently, manufacturers of refrigeration equipment are subject to ever higher requirements, the main of which are: • improving the energy efficiency of refrigeration equipment; • reduction of material consumption of refrigeration units; • Use of "clean" and safe materials and refrigerants. The most effective steps in this area are the development and production of unique two-stage low-temperature screw compressors.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesHigh performance technologies for cold treatment of meat products