Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 10 Алексейчева Е. Ю., Магомедов М. Д.
АННОТАЦИЯ: В статье обоснована необходимость проведения мясоперерабатывающими предприятиями маркетинговых исследований и предложена последовательность их осуществления. Раскрывается подробно сущность каждого этапа. Показаны существенные позитивные изменения в увеличении экспорта мясопродуктов в последние десятилетия. Описываются изменения структуры затрат мясоперерабатывающих предприятий при применении концепции маркетинг-менеджмента в управлении. Предлагаются направления продовольственного маркетинга для молодежи.
Authors: Alekseycheva E. Yu., Magomedov M. D.
Abstract. The article substantiates the need for meat processing enterprises to conduct marketing research and suggests the sequence of their implementation. The essence of each stage is revealed in detail. Significant positive changes in the increase in exports of meat products in recent decades are shown. Changes in the cost structure of meat processing enterprises are described when applying the concept of marketing management in management. Directions of food marketing for youth are offered.