Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 10 Алексейчева Е. Ю., Магомедов М. Д.

АННОТАЦИЯ: В статье обоснована необходимость проведения мясоперерабатывающими предприятиями маркетинговых исследований и предложена последовательность их осуществления. Раскрывается подробно сущность каждого этапа. Показаны существенные позитивные изменения в увеличении экспорта мясопродуктов в последние десятилетия. Описываются изменения структуры затрат мясоперерабатывающих предприятий при применении концепции маркетинг-менеджмента в управлении. Предлагаются направления продовольственного маркетинга для молодежи.

Factor of increasing the competitiveness of meat processing enterprises: improving the quality of marketing research

Authors: Alekseycheva E. Yu., Magomedov M. D.

Abstract. The article substantiates the need for meat processing enterprises to conduct marketing research and suggests the sequence of their implementation. The essence of each stage is revealed in detail. Significant positive changes in the increase in exports of meat products in recent decades are shown. Changes in the cost structure of meat processing enterprises are described when applying the concept of marketing management in management. Directions of food marketing for youth are offered.

Вы здесь: ГлавнаяArticles