Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 20 Корниенко В. Н., Белозёров Г. А., Андреев С. П.

АННОТАЦИЯ: Система прослеживаемости позволяет решать проблемы обеспечения безопасности и качества скоропортящихся пищевых продуктов путем выявления, оптимизации и устранения негативных последствий при возникновении сбоев в цепи поставки. Температурные режимы являются основными контролируемыми параметрами, определяющими безопасность и качество скоропортящейся продукции на пути от производства к потребителю в непрерывной холодильной цепи. В статье проанализировано состояние этого вопроса и приведен ряд рекомендаций по внедрению и эксплуатации систем прослеживания в России.

Organizing traceability of «temperature history» in supply chains of perishable products

Authors: Kornienko V. N., Belozerov G. A., Andreev S. P.

Abstract. The traceability system allows you to solve the problems of ensuring the safety and quality of perishable food products by identifying, optimizing and eliminating the negative consequences of failures in the supply chain. Temperature regimes are the main controlled parameters that determine the safety and quality of perishable products on the way from production to the consumer in a continuous refrigeration chain. The article analyzes the state of this issue and provides a number of recommendations for the implementation and operation of tracking systems in Russia.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesOrganizing traceability of «temperature history» in supply chains of perishable products