Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 31 Деревицкая О. К., Асланова М. А., Беро А. Л., Солдатова Н. Е.

АННОТАЦИЯ: Представлена информация об основных положениях межгосударственного стандарта на мясные рубленые полуфабрикаты для детского питания. В стандарте установлены единые требования, обеспечивающие качество и безопасность продукта для потребителей — детей старше 1,5 лет. Эти требования гармонизированы с нормами соответствующих Технических регламентов Таможенного союза Евразийского экономического союза. В статье представлены особенности классификации, химического состава, маркировки полуфабрикатов, а также приведены требования к мясному сырью и ингредиентам, содержанию витаминов и минеральных веществ.

Standard for minced meat semi-finished products for catering in schools

Authors: Derevitskaya O. K., Aslanova M. A., Bero A. L., Soldatova N. E.

Abstract. Information is provided on the main provisions of the interstate standard for minced meat products for baby food. The standard establishes uniform requirements that ensure the quality and safety of the product for consumers - children over 1.5 years old. These requirements are harmonized with the norms of the relevant Technical Regulations of the Customs Union of the Eurasian Economic Union. The article presents the features of the classification, chemical composition, labeling of semi-finished products, as well as the requirements for meat raw materials and ingredients, the content of vitamins and minerals.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesStandard for minced meat semi-finished products for catering in schools