Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 36 Болтаевский А. А., Пляшешник П. И., Стефанова В. А.

АННОТАЦИЯ: Рассматривая австралийское скотоводство, прежде всего хотелось бы выявить основные причины его быстрого развития: как отмечает итальянский исследователь У. Раббено, причина успеха находится в «безграничных земельных площадях, ничтожном количестве требуемых ею рабочих рук», то есть в первую очередь в социальных, а не в природных условиях.

Development of the Australian meat industry

Authors: Boltaevsky A. A., Plyasheshnik P. I., Stefanova V. A.

Abstract. Considering the Australian cattle breeding, first of all, I would like to identify the main reasons for its rapid development: as the Italian researcher W. Rabbeno notes, the reason for success lies in the “limitless land areas, the negligible number of workers required by it”, that is, primarily in social, and not in natural conditions.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesDevelopment of the Australian meat industry