Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 40 Дибирасулаев М. А., Белозёров Г. А., Дибирасулаев Д. М., Донецких А. Г., Рыжова С. Г.

АННОТАЦИЯ: Мониторинг субкриоскопических температурных режимов хранения показал, что применение вакуумной упаковки бескостных мелкокусковых полуфабрикатов из свинины (БМПС) и групповой упаковки в картонные короба позволяет обеспечить стабилизацию температуры продукта при длительном хранении. Исследования качественных изменений БМПС, хранившихся при субкриоскопическом режиме при температуре воздуха от – 2,0 до – 2,6 °С, показали, что уровень микробиологической обсемененности 105 достигается в продукте без льдообразования через 43 сут, а в продукте с частичным льдообразованием — после 54 сут хранения.

Influence of the subcryoscopic storage temperature on quality and safety of boneless semi-finished pork products

Authors: Dibirasulaev M. A., Belozerov G. A., Dibirasulaev D. M., Donetskih A. G., Ryzhova S. G.

Abstract. Monitoring of sub-cryoscopic temperature storage conditions showed that the use of vacuum packaging of boneless small-sized semi-finished pork products (BMPS) and group packaging in cardboard boxes makes it possible to stabilize the temperature of the product during long-term storage. Studies of qualitative changes in BMPS stored under subcryoscopic mode at an air temperature of -2.0 to -2.6 °C showed that the level of microbiological contamination of 105 is achieved in the product without ice formation after 43 days, and in the product with partial ice formation - after 54 days of storage.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesInfluence of the subcryoscopic storage temperature on quality and safety of boneless semi-finished pork products