Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 46 Левчин А. А., Левчин Н. А., Якушев А. О.
АННОТАЦИЯ: Данная статья посвящена изучению стереометрических и антропометрических параметров тушек цыплятбройлеров современных кроссов. Анализ антропометрических параметров позволяет определить среднестатистические размеры современных тушек птицы, изменившихся за последние десятилетия, а стереометрические параметры — рассчитать их объём и положение. Эти данные необходимы для расчёта и проектирования нового технологического оборудования для автоматизированной разделки и обвалки тушек птицы и совершенствования самого процесса.
Authors: Levchin A.A., Levchin N.A., Yakushev A.O.
Abstract. This article is devoted to the study of stereometric and anthropometric parameters of broiler chicken carcasses of modern crosses. The analysis of anthropometric parameters makes it possible to determine the average sizes of modern poultry carcasses that have changed over the past decades, and stereometric parameters — to calculate their volume and position. These data are necessary for the calculation and design of new technological equipment for automated cutting and deboning of poultry carcasses and improving the process itself.