Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 24 Кудряшова О. А., Мышалова О. М.

АННОТАЦИЯ: Статья посвящена исследованиям динамики величины рН, влагосвязывающей способности и пластичности мышечной ткани цыплят бройлеров кросса Ross 308. Получены данные, согласно которым исследуемые показатели в грудных мышцах цыплят существенно не изменяются после 8 часов автолиза. Последующая выдержка при температуре 0…+4 °С в течение 24 часов не приводит к существенным изменениям значений этих показателей.

Effect of post-slaughter storage on meat from broiler chickens Ross-308

Authors: Kudryashova O.A., Myshalova O.M.

Abstract. The article is devoted to studies of the dynamics of the pH value, moisture binding capacity and plasticity of the muscle tissue of broiler chickens of the Ross 308 cross. Data were obtained according to which the studied parameters in the pectoral muscles of chickens do not change significantly after 8 hours of autolysis. Subsequent exposure at a temperature of 0 ... + 4 ° C for 24 hours does not lead to significant changes in the values of these indicators.

Вы здесь: ГлавнаяArticles