Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

Разработка технологии цельнокускового продукта из нетрадиционного мясного сырья

АВТОРЫ: 30 Узаков Я. М., Кененбай Ш. Ы., Медеубаева Ж. М., Каимбаева Л. А., Казиханов Р. К., Казиханова С. Р.

АННОТАЦИЯ: В статье предложена разработка технологии цельнокускового варено­копченого мясного продукта из верблюжатины. Для размягчения верблюжатины предложено использовать растительный компонент с антиоксидантными свойствами — корень имбиря. Изучены химический состав и органолептические показатели варено­копченого продукта из верблюжатины.

Novelties from AROMAROS-M

Development of the whole-muscle product technology from a non-traditional type of meat raw materials

Authors: Uzakov Ya. M., Kenenbai Sh. Y., Medeubaeva Zh. M., Kaimbaeva L. A., Kazikhanov R.K., Kazikhanova S.R.

Abstract. The article proposes the development of a technology of whole-piece boiled smoked meat product from camel meat. To soften camel meat, it is proposed to use a vegetable component with antioxidant properties — ginger root. The chemical composition and organoleptic parameters of boiled smoked camel meat product were studied.

Вы здесь: ГлавнаяArticles