Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 30 Узаков Я. М., Кененбай Ш. Ы., Медеубаева Ж. М., Каимбаева Л. А., Казиханов Р. К., Казиханова С. Р.
АННОТАЦИЯ: В статье предложена разработка технологии цельнокускового варенокопченого мясного продукта из верблюжатины. Для размягчения верблюжатины предложено использовать растительный компонент с антиоксидантными свойствами — корень имбиря. Изучены химический состав и органолептические показатели варенокопченого продукта из верблюжатины.
Authors: Uzakov Ya. M., Kenenbai Sh. Y., Medeubaeva Zh. M., Kaimbaeva L. A., Kazikhanov R.K., Kazikhanova S.R.
Abstract. The article proposes the development of a technology of whole-piece boiled smoked meat product from camel meat. To soften camel meat, it is proposed to use a vegetable component with antioxidant properties — ginger root. The chemical composition and organoleptic parameters of boiled smoked camel meat product were studied.