Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 43 Корниенко В. Н.
АННОТАЦИЯ: Одним из ключевых элементов во многих звеньях непрерывной холодильной цепи являются холодильные камеры, обеспечивающие требуемые температурные режимы обработки и хранения пищевой продукции. Определение оптимальных мест для размещения регистраторов температуры охлаждающего воздуха в таких камерах необходимо для рганизации прослеживаемости «температурной истории» с целью сохранения качества и обеспечения безопасности продуктов.
Authors: Kornienko V.N.
Abstract. One of the key elements in many links of the continuous refrigeration chain are refrigerating chambers that provide the required temperature conditions for processing and storing food products. Determining the optimal locations for placing cooling air temperature recorders in such chambers is necessary to organize the traceability of the "temperature history" in order to preserve the quality and ensure the safety of products.